Lifestyle

Schimbări majore în restaurantul unui cunoscut interpret de muzică populară

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai renumiți artiști din România și extrem de apreciat de către gorjeni, însă puțini știu că, pe lângă cariera în muzică, acesta este și un bun antreprenor. Cântărețul de muzică populară și-a deschis în urmă cu mai multă vreme un restaurant în Filiași, Dolj, de care se ocupă personal. Recent, în cadrul unui interviu ego.ro, Enceanu a vorbit despre „trucul” la care apelează de ceva timp, pentru a evita risipa alimentară, de când valul de scumpiri și-a făcut simțită prezența.

Constantin Enceanu este un patron chibzuit, dar și atent cu clienții săi. Proprietar al unui restaurant din Filiași, interpretul de muzică populară are grijă să-și administreze singur afacerea și să nu facă prea multă risipă în această perioadă, în care ne confruntăm cu o criză alimentară.

Astfel, artistul a găsit și un „truc”, încât să nu arunce la gunoi jumătate din produsele cumpărate.

Enceanu mărturisește că cei care îi calcă pragul restaurantului sunt întrebați întotdeauna dacă vor să ia restul de mâncare la pachet: „La mine, la local, se practică deja așa ceva! De când am deschis localul din Filiași am făcut lucrul acesta, văzând pe unde am umblat, cum se practică, să întrebi clientul dacă vrea restul de mâncare rămas, la pachet. Așa, rămâne foarte puțină mâncare, în general pâine, ceva cartofi și foarte puțină carne.”, a declarat Constantin Enceanu, pentru sursa citată.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button