Dai 280 de lei și te chefuiești la Balul Pescarilor de la Târgu Jiu. Vezi aici meniul!
Cea de-a doua ediție a Balului Pescarilor va avea loc vineri seara (22 noiembrie) de la ora 19.00, la un restaurant din Târgu Jiu.
„Vă invităm cu drag să luați parte la Ediția a 2-a a Balului Pescarilor, un eveniment de neuitat pentru toți iubitorii de pescuit și natură!
Detalii:
*Aperitiv tematic din pește alături de un bufet cu preparate tradiționale din carne și brânzeturi
*Storceag de sturion
*Cotlet de porc frăgezit cu sos de ciuperci, ciocanel de pui în bacon și sos barbeque, cartof gratinat și salată de ardei copt
*Colț tradițional cu diferite file-uri din pește pregătite la grătar, oaie pe boată, ceafă rotisată, pui întreg rotisat, un mix de garnituri și sosuri delicioase
*pachet răcoritoare carbogazoase
*Pachet băuturi alcoolice : whisky, cognac și lichior
*Open bar cu diferite preparate alcoolice și nonalcoolice
*Candy bar cu mixuri de prăjituri
Pregătiți-vă pentru o seară plină de muzică, dans, voie bună și povești pescărești! Rezervă-ți locul acum și nu rata această ocazie unică de a te bucura alături de prieteni și familie de o atmosferă relaxantă și plină de distracție!”, au transmis organizatorii.
Toți cei care vor să participe la evenimentul de vineri trebuie să achite un tarif de 280 lei/persoană. Atmosfera va fi întreținută de: Nikos Drăgulina, Mihai Priescu, Formația Triton, Dumitru Vasilescu și DJ Andrei Găman.