News

Ce să nu îți comanzi niciodată de la McDonald’s! Un fost angajat a dezvăluit secretul

Mike Haracz, cunoscut pentru faptul că dezvăluie secrete din industria fast-food, a oferit recent sfaturi despre cele mai bune și cele mai proaste produse de comandat la renumitul lanț de burgeri, McDonald’s.

Haracz, care a ocupat timp de patru ani funcția de Manager de Inovație Culinară pentru meniul McDonald’s din SUA, a fost responsabil de dezvoltarea noilor produse și de efectuarea testelor de senzorialitate și calitate.

Acum, cu peste 300.000 de urmăritori pe TikTok, Haracz împărtășește trucuri și informații despre cum sunt preparate produsele McDonald’s. Într-unul dintre ultimele sale videoclipuri, el a dezvăluit care sunt cele mai bune și cele mai proaste opțiuni de comandă la McDonald’s.

El a clarificat pentru Jam Press că recomandările sale s-au bazat pe „preferințe personale de gust”, deoarece a simțit că nu există nimic de îngrijorat în ceea ce privește siguranța alimentară. În primul rând, Haracz a declarat că nu ar comanda niciodată iconicul sandviș de mic dejun.

„Simt că oul folosit în sandvișurile lor de mic dejun tinde să fie uscat și lipsit de savoare,” a transmis bucătarul, care a sfătuit clienții să ceară chifla aburită din cauza unei recente scăderi a calității.

Bucătarul, care are peste 20 de ani de experiență în industria alimentară, spune că produsul său preferat este „double-quarter pounder with cheese” datorită calității cărnii de vită (McDonald’s a înlocuit chiftelele congelate cu unele proaspete în acest sandviș acum câțiva ani).

Cu toate acestea, clienții trebuie să consume produsul în câteva minute de la servire pentru a simți diferența, potrivit lui Haracz. „Dacă aștepți prea mult să-l mănânci, toate îmbunătățirile de calitate sunt pierdute și are gustul pe care îl avea înainte,” a sfătuit el.

Bucătarul a sugerat că volumul mare de produse limitează diversitatea preparatelor pe care lanțul le poate oferi. „Este posibil să nu existe suficiente ingrediente în lume pentru a susține anumite preparate în meniu,” a explicat Haracz, menționând și că lipsa de personal poate afecta calitatea.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button