Cât costă un burger cu carne de crocodil, la un festival de lângă București
Cel mai mare festival de barbeque din Europa se află acum la Snagov, unde 200 de bucătari pasionați se întrec pentru a câștiga. Gama variată de preparate include și burgeri, atrăgând atenția celor prezenți prin aromele lor delicioase și inovațiile culinare. Este un eveniment captivant care promite să încânte toate simțurile.
Unul dintre punctele de atracție a fost burgerul cu carne de crocodil, adus de un bucătar din Brazilia și pregătit conform unei rețete speciale. Imaginile cu carnea de crocodil pe grătar au fost distribuite pe rețelele de socializare de către organizatorii evenimentului, captivând atenția publicului. Chef Paizao, cu experiență în gătirea acestei delicatese din Brazilia, a adus un strop de exotism și rafinament culinar la festival.
„Avem o reţetă specială. Folosim jumătate crocodil şi jumătate o carne grasă ca să facem o formă mai frumoasă. Avem şi în Brazilia, dar îl numim altfel. Trebuie doar să fie puţin rumenit şi pe partea cealaltă. Aştepţi, pui puţin sos şi brânză şi doar te bucuri de el. Românii au gusturi bune la mâncare”, a povestit bucătarul, potrivit Observator News.
Potrivit experților, gustul burgerului de carne de crocodil este o combinație intrigantă între aromele de pui și cele de pește. Cu un preț de 98 de lei, acest burger atrage privirile celor curioși de noi experiențe gastronomice. Pentru cei interesați de o porție mai generoasă, 500 de grame de friptură de crocodil costă 400 de lei.