Carne de pui contaminată cu Salmonella, retrasă de la vânzare
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunţat o alertă alimentară pentru un lot de carne de pui, care a fost retras din mai multe magazine din țară. Este vorba de sferturi posterioare de pui congelate, cu un termen de valabilitate extins, dar care sunt contaminate cu Salmonella Enteritidis.
Potrivit ANSVSA, Selgros retrage de la comercializare un lot de sferturi posterioare de pui congelate de la producătorul Cedrob S.A., produsul fiind contaminat cu Salmonella Enteritidis. Este vorba despre lotul cu numărul 277/2/23 cu data de expirare 04.10.2025.
„În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat in baza bonului fiscal”, se arată în mesajul transmis de ANSVSA.