Maria Spinciu, o bucătăreasă în vârstă de 57 de ani, cunoscută de turiștii care traversează Transalpina pentru preparatele sale tradiționale, a impresionat jurații emisiunii „Chefi la Cuțite”. Concurenta a participat în episodul 10 al sezonului 15, difuzat pe 31 martie 2025, și a reușit să obțină trei cuțite din partea chefilor.
Bucătar tradițional cu experiență, Maria Spinciu le-a pregătit juraților o mâncare autentic românească, cu varză, pulpă de pui și pâine de casă, preparată după rețetele pe care le folosește zilnic pentru turiștii care îi trec pragul. Gustul autentic și modul în care a pus suflet în preparat i-au asigurat aprecierea chefilor, care i-au oferit votul lor de încredere.
De-a lungul anilor, turiștii care s-au oprit la cabana unde lucrează au fost impresionați de gustul autentic al mâncărurilor sale. Acum, bucătăreasa speră să meargă cât mai departe în competiția culinară și să promoveze tradițiile gastronomice din zona Gorjului și din Munții Parâng.