EvenimentNews

O femeie din Târgu Jiu a tăiat, aseară, pneurile la 10 autospeciale de Poliție. IPJ Gorj face verificări interne!


În noaptea de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul IPJ Gorj au identificat o femeie de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care este bănuită de faptul că seara trecută, la ora 21:53 ar fi intrat în curtea interioară a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, escaladând gardul de împrejmuire, ar fi tăiat pneurile a 10 autospeciale și ar fi sustras 8 plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.
Femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice, respectiv schizofrenie și tulburare bipolară afectivă.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în anul 2022 și 2023 persoana a fost cercetată pentru infracțiuni similare, atât în municipiul Târgu Jiu, cât și în comuna Bâlteni, însă, ulterior, părțile vătămate și-au retras plângerile, ca urmare a luării la cunoștință privind starea de sănătate a femeii.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii incidentului și pentru luarea tuturor măsurilor legale.

La nivelul IPJ Gorj sunt efectuate verificări interne pentru stabilirea împrejurărilor în care polițiști desemanți cu supravegherea spațiului interior, prin acțiunile lor (sau prin lipsa lor de acțiune) nu au sesizat pătrunderea, fără drept, a unei persoane neautorizate, în interiorul instituției”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button