News

Angajat al CFR, prins băut la serviciu la prima oră

Organele de control interne ale Sucursalei Regionale de Căi Ferate Cluj au depistat un impiegat de mișcare băut la serviciu.

Descoperirea a fost făcută duminica trecută, 13 octombrie 2024, la ora 09.20, în halta de mișcare Boju de pe Magistrala 300. La controlul efectuat de RRSCF Cluj la HM Boju, s-a constatat că IDM de serviciu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Impiegatul de mișcare a fost înlocuit în serviciu de către șeful de stație din Câmpia Turzii și a fost avizată Poliția TF Cluj-Napoca Est.

O zi mai târziu, luni, 14 octombrie 2024, un alt impiegat a ajuns pe mâna Poliției. Pe raza SRCF Brașov, la ora 8,55, în halta de mișcare Budila de pe secția de circulație feroviară 403 Hărman-Întorsura Buzăului, s-a constatat faptul că IDM de serviciu a părăsit biroul de mișcare fară să avizeze operatorul RC și organul de control (revizor de sector). S-au luat măsuri de asigurare a continuității serviciului de mișcare și a fost avizată Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button