News

Accident grav cu 7 persoane rănite, în această dimineață

Miercuri dimineață, 11 septembrie, la ora 06.46, polițiștii din Bihor au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la un accident rutier pe D.N.76, la ieșirea din localitatea Drăgănești. În coliziune au fost implicate un autotren și două autoturisme.

La locul accidentului, au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD tip B2. Echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1, precum și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au intervenit de urgență.

„Echipajele SMURD și SAJ au evaluat de urgență starea celor șapte persoane implicate și au acordat îngrijiri medicale, șase dintre ele fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare”, a precizat lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative”, a declarat Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button