News

Sute de mii de angajări urgente cu salarii mari

Se fac angajări masive și urgente în Germania. O mulțime de posturi au fost scoase la concurs pentru cetățeni din întreaga lume, inclusiv pentru românii care vor să plece să muncească peste hotare. Este nevoie de lucrători calificați și analiștii economici au găsit o soluție prin care să-i convingă să accepte posturile: impozite zero pe salarii.

Totuși, autoritățile nu au avut același punct de vedere, chiar dacă știu că există marea criză de personal pe piața muncii.

IW Martin Beznoska, expert fiscal, a transmis că nu scutirea fiscală este soluția pentru problema din Germana. Dacă taxele ar fi reduse doar pentru o categorie, ar putea fi considerată o practică discriminatorie pentru ceilalți muncitori. Ideal ar fi să existe o reducere pentru toți.

„Reducerile de taxe pentru un anumit grup sunt discriminatorii în sensul justiției fiscale; ar fi mai bine să reducem povara fiscală pentru toată lumea”, a spus expertul fiscal IW Martin Beznoska.

Nici măsura de reducere pentru o perioadă de 3 ani nu ar fi aplicabilă deoarece ar fi mulți muncitori calificați care ar demisiona. Practic, salariile lor ar scădea, după ce compensația ar dispărea. Nu este o variantă deoarece ar fi nevoie de un nou val de angajări, care nu ar putea să se mai bucure de același succes.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button