Eveniment

Tribunalul Gorj a amânat contestația afaceristului inculpat Ciocăzanu urmare a abținerii unui judecător

Tribunalul Gorj nu s-a pronunțat vineri pe contestația afaceristului Narcis Ciocăzanu, trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii prevăzute de Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. Instanța a decis să amâne pe 3 octombrie sentința, după ce afaceristul a contestat rechizitoriul trimis de procurori la Judecătoria Târgu Jiu pentru începerea judecății într-un dosar deschis de anchetatori în 2021.
Mai exact, Ciocăzanu este inculpat pentru că, în iulie 2021, a decis să taie gradul metalic al Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu”, aflat pe proprietatea sa, pentru a extinde locurile de parcare pentru persoanele care și-au achiziționat apartamente în blocul pe care l-a construit pe strada Geneva, în vecinătatea unității de învățământ.

Polițiștii locali au intervenit și au stabilit că intervenția omului de afaceri a fost una neautorizată drept urmare au transmis cauza parchetului. În septembrie, ancheta procurorilor s-a terminat, iar rechizitoriul a ajuns la instanță pentru inceperea judecății. Ciocazanu a contestat sentința judecătorilor care au dat dreptate Parchetului, iar acum soarta contestației va fi decisă mâine.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button